18 grudnia 2014 roku odbędzie się kolejna edycja konkursu „Obsługa konsumenta w tradycji Świąt Bożego Narodzenia”. Konkurs jak co roku będzie składa się z dwóch etapów – testu z zakresu zagadnień hotelarsko-gastronomicznych oraz sprawdzianu umiejętności praktycznych w formie aranżacji stołu świątecznego. Wszystkich zainteresowanych proszę o zgłoszenie chęci uczestnictwa wraz z listą osób do poniedziałku 15 grudnia 2014r. Dokładna godzina rozpoczęcia i sala zostanie podana na początku przyszłego tygodnia. UWAGA! W konkursie może wziąć udział maksymalnie 8 czteroosobowych drużyn, decyduje kolejność zgłoszeń! Sławomir Kościelny
Regulamin konkursu „Obsługa konsumenta w tradycji Świąt Bożego Narodzenia” 1. Konkurs składa się z dwóch etapów. a) Część I – test z zakresu zagadnień hotelarsko-gastronomicznych b) Cześć II – praktyczna. Aranżacja stołów według własnego pomysłu (do każdego stołu należy przygotować kartę menu, która będzie nawiązywała do nakrycia znajdującego się na stole) 2. W konkursie mogą wziąć udział maksymalnie czteroosobowe zespoły (maksymalnie 8 zespołów) 3. W trakcie trwania konkursu obowiązuje strój kelnera/kelnerki 4. Wszystkie materiały potrzebne do aranżacji stołów należy przynieść we własnym zakresie. 5. Elementy oceniane podczas konkursu to: a) Wiedza z zakresu hotelarstwa i gastronomii b) Odpowiedni strój c) Aranżacja stołu zgodna z zasadami obsługi konsumenta d) Pomysłowość
<< POWRÓT |