Dnia 19 grudnia 2012 roku odbędzie się kolejna edycja konkursu „Obsługa konsumenta w tradycji Świąt Bożego Narodzenia”. Konkurs składa się z dwóch etapów – testu z zakresu „Obsługi konsumenta w gastronomii” oraz sprawdzianu umiejętności praktycznych w formie aranżacji stołu świątecznego. UWAGA! W tym roku oprócz zaaranżowania stołu należy także przygotować kartę menu przyjęcia okolicznościowego odpowiednią do zastawy, która znajdzie się na stole. Wszystkich zainteresowanych proszę o zgłoszenie chęci uczestnictwa wraz z listą osób do wtorku 18 grudnia 2012 r. Dokładna godzina rozpoczęcia i sala zostanie podana na początku przyszłego tygodnia. Sławomir Kościelny, Ewa Swarlik
Regulamin
konkursu „Obsługa konsumenta w tradycji Świąt Bożego Narodzenia”
1. Konkurs składa się z dwóch etapów.
a) Część I – test z zakresu znajomości
zasad obsługi konsumenta
b) Cześć II – praktyczna. Aranżacja
stołów według własnego pomysłu
2. W konkursie mogą wziąć udział maksymalnie 5 osobowe
zespoły.
3. W trakcie trwania konkursu obowiązuje strój
kelnera/kelnerki.
4. Wszystkie materiały potrzebne do aranżacji stołów
należy przynieść we własnym zakresie.
5. Elementy oceniane podczas konkursu to:
a) Wiedza z zakresu obsługi konsumenta
b) Odpowiedni strój
c) Aranżacja stołu zgodna z zasadami
obsługi konsumenta
d) Pomysłowość
<< POWRÓT |