Dnia 19 grudnia 2013 roku w godzinach 8:00-10:50 (sala 30) odbędzie
się kolejna edycja konkursu „Obsługa konsumenta w tradycji Świąt Bożego
Narodzenia”. Konkurs jak co roku będzie składał się z dwóch etapów – testu z
ogólnej wiedzy o turystyce, hotelarstwie i gastronomii oraz sprawdzianu
umiejętności praktycznych w formie aranżacji stołu świątecznego.
Wszystkich zainteresowanych proszę o zgłoszenie wraz z
imienną listą uczestników do czwartku 12 grudnia 2013r.
Sławomir Kościelny
Regulamin konkursu:
1. Konkurs składa się z dwóch etapów:
a) testu obejmującego wiedzę z zakresu turystyki,
hotelarstwa i gastronomii
b) aranżacji stołu według własnego pomysłu
2. W konkursie mogą wziąć udział maksymalnie 4-osobowe
zespoły
3. W trakcie trwania konkursu obowiązuje strój
kelnera/kelnerki
4. Wszystkie materiały potrzebne do aranżacji stołów należy
przynieść we własnym zakresie
5. Elementy oceniane podczas konkursu to:
a) wiedza zawodowa - maksymalnie 30 punktów
b) odpowiedni strój - maksymalnie 5 punktów
c) aranżacja stołu zgodna z zasadami obsługi konsumenta -
maksymalnie 15 punktów
d) ogólne wrażenie stołu, zestawienie kolorystyczne,
pomysłowość - 10 punktów
<< POWRÓT |