Bardzo dobry

DANE POCHODZĄ Z GIOŚ

PM10: 2μg/m3
SO2: 5μg/m3
C6H6: 1μg/m3

2024.05.18 13:00:00













WESOŁYCH ŚWIĄT !
 

„Jeżeli tak uroczyście obchodzimy narodzenie Jezusa, czynimy to dlatego, aby dać świadectwo, że każdy człowiek jest kimś jedynym i niepowtarzalnym...”

Bł. Jan Paweł II


   Niech magiczna moc wigilijnego wieczoru przyniesie spokój i radość, niech każda chwila świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem, a Nowy Rok obdaruje pomyślnością i szczęściem.

W najpiękniejsze święta Bożego Narodzenia niech się spełnią wszystkie Wasze marzenia!

Całej społeczności ZSO-T

życzy

Dyrektor
mgr Joanna Walczak




OTRZYMALIŚMY TYTUŁ SREBRNEJ SZKOŁY 2013!
 


Czytaj więcej...
Zdawalność egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe 2013
  Nasi absolwenci technikum osiągnęli wspaniałe wyniki egzaminu zawodowego. Jesteśmy bardzo dumni! Otrzymane dyplomy stanowią bardzo ważne dokumenty potwierdzające kwalifikacje zawodowe. Gratulacje!

Czytaj więcej...
WYNIKI MATUR 2013 W ZSOT
  Znowu mamy okazję do świętowania. Okręgowa Komisja Egzaminacyjna ogłosiła informację o wynikach tegorocznej matury. Nasze są wręcz rewelacyjne! Spójrzcie sami:

Czytaj więcej...
„Obsługa konsumenta w tradycji Świąt Bożego Narodzenia”
09.12.2013 (12:38:09)

Dnia 19 grudnia 2013 roku w godzinach 8:00-10:50 (sala 30) odbędzie się kolejna edycja konkursu „Obsługa konsumenta w tradycji Świąt Bożego Narodzenia”. Konkurs jak co roku będzie składał się z dwóch etapów – testu z ogólnej wiedzy o turystyce, hotelarstwie i gastronomii oraz sprawdzianu umiejętności praktycznych w formie aranżacji stołu świątecznego.

Wszystkich zainteresowanych proszę o zgłoszenie wraz z imienną listą uczestników do czwartku 12 grudnia 2013r.

Sławomir Kościelny

 

Regulamin konkursu:



1. Konkurs składa się z dwóch etapów:

a) testu obejmującego wiedzę z zakresu turystyki, hotelarstwa i gastronomii

b) aranżacji stołu według własnego pomysłu

2. W konkursie mogą wziąć udział maksymalnie 4-osobowe zespoły

3. W trakcie trwania konkursu obowiązuje strój kelnera/kelnerki

4. Wszystkie materiały potrzebne do aranżacji stołów należy przynieść we własnym zakresie

5. Elementy oceniane podczas konkursu to:

a) wiedza zawodowa - maksymalnie 30 punktów

b) odpowiedni strój - maksymalnie 5 punktów

c) aranżacja stołu zgodna z zasadami obsługi konsumenta - maksymalnie 15 punktów

d) ogólne wrażenie stołu, zestawienie kolorystyczne, pomysłowość - 10 punktów



<< POWRÓT


[ lista | archiwum | szukaj ]